Beste darters,

 

Zaterdag 15 april 2023 is het weer zo ver. Dan wordt in sporthal Duyvesteyn het ‘Hoeksche Waard Open’ koppeltoernooi gespeeld. Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld op zaterdagmiddag gevolgd door een buffet met een met DJ. De DJ zal ook de afterparty voorzien van leuke muziek.

 

Net als voorgaande edities zal dit beginnen met een poulefase, gevolgd door een winnaars- en verliezersronde in knock-out systeem, de loting hiervoor zal plaatsvinden via een open loting.

 

Ook deze editie zijn er weer mooie prijzen. Er zijn bekers voor de nummers 1,2 en 3 van zowel de winnaars- als de verliezersronde. Voor de beste drie koppels van de winnaarsronde ligt er ook een geldprijs klaar. Te weten:

 

1 e prijs: €100,-

2 e prijs: €75,-

3 e prijs: €50,-

 

Ook voor de speler met de hoogste finish ligt een mooie prijs klaar.

 

De inschrijfkosten bedragen dit jaar €20 per koppel. Wil je ook meedoen met het buffet dan zijn de kosten hiervoor €15,- per persoon. Kosten graag contant afrekenen. Je kan de versnaperingen wel met de pin betalen.

 

 

 Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10:00 uur: Zaal open

10:45 uur: Loting

11:00 uur: Aanvang toernooi

18:00 uur: Einde toernooi

18:30 uur: Buffet met DJ plus afterparty

 

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 15 april om er wederom een sportieve, maar vooral gezellige dag van te maken.

 

Tot dan!

 

Organisatie HW Open

Arjon ’t Jong en Mark Luijendijk