HW open - zondag 4 oktober 2020

UPDATE: De datum is verplaatst van 5 april naar 4 oktober i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus en de huidige maatregelingen die zijn genomen door de Nederlandse overheid. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte.

 

Het Hoeksche Waard Open is een koppeltoernooi dat elk jaar wordt gehouden in sporthal Duyvesteyn te Maasdam. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 4 oktober 2020.


Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per koppel.


Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen, voor de nummers 1,2 en 3 van de winnaarsronde liggen er ook geldprijzen klaar. De hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.


Het toernooi zal beginnen met een poulefase, er worden via loting poules gevormd van 4 of 5 koppels. De beste 2 koppels (in een poule van 5 ook de nummer 3) gaan door naar de winnaarsronde de onderste 2 koppels stromen in, in de verliezersronde.


Na de poulefase volgt er een knock-out systeem (winnaars- en verliezersronde). Ook hier zal door loting bepaald worden wie tegen wie speelt (koppels uit dezelfde poule komen aan verschillende kanten van het schema).


De hal is om 11:00 uur open om in te gooien en om 12:00 uur zal het toernooi beginnen. We vragen je, je uiterlijk om 11:45 te melden zodat we ook echt om 12:00 uur kunnen beginnen. We verwachten de finale van de winnaarsronde rond 17:30 aan te vangen.


Hieronder kun je jezelf en je maat inschrijven.


Tot 4 oktober!