Beste darters,

 

Zaterdag 13 april 2024 is het weer zo ver. Dan wordt in sporthal Duyvesteyn het ‘Hoeksche Waard Open’ koppeltoernooi gespeeld. Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld op zaterdagmiddag. Rond 15:00 uur gaat de DJ gezellige feestmuziek draaien in Duyf. Geen reden dus, bij een vroegtijdige uitschakeling, om naar huis te gaan. De DJ zal ook de avond voorzien van leuke muziek.

 

Net als voorgaande edities zal dit beginnen met een poulefase, gevolgd door een winnaars- en verliezersronde in knock-out systeem, de loting hiervoor zal plaatsvinden via een open loting. 

 

Ook deze editie zijn er weer mooie prijzen. Er zijn bekers voor de nummers 1,2 en 3 van zowel de winnaars- als de verliezersronde. Voor de beste drie koppels van de winnaarsronde ligt er ook een geldprijs klaar. Te weten:

 

1 e prijs: €100,-

2 e prijs: €75,-

3 e prijs: €50,-

 

Ook voor de speler met de hoogste finish ligt een mooie prijs klaar.

 

De inschrijfkosten bedragen dit jaar €20 per koppel. De inschrijfkosten graag contact en het liefst gepast betalen in de zaal. Je kan de versnaperingen in Duyvesteyn wél met de pin betalen.

 

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10:00 uur: Zaal open

10:45 uur: Loting

11:00 uur: Aanvang toernooi

18:00 uur: Toernooi afgelopen

18:00 uur tot 21:00 keuze uit lekkere gerechten.

15:00 uur tot +/- 22:00 DJ maakt er een leuk feestje van.

01:00 uur: Sportcafé sluit

 

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 13 april om er wederom een sportieve, maar vooral gezellige dag van te maken.

 

Tot dan!

 

Organisatie HW Open

Arjon ’t Jong en Mark Luijendijk